fbpx

WAREHOUSING

In Pelt beschikt Dilissen Logistics over 33.000m2 overdekte magazijnen en 15.000m2 niet-overdekte opslagruimte.

Voor de volgende logistieke diensten kan u bij ons terecht :

Dilissen Logistics Laad En Loskade

"Stuffen en strippen"

Wij behandelen het laden (stuffen) van containers en stellen zelf de nodige exportdocumenten op. Uw goederen zijn klaar om via de haven van Antwerpen wereldwijd verscheept te worden.

Omgekeerd worden ladingen van goederen uit containers ook in onze magazijnen gelost (strippen) en gestockeerd. Daarna kunnen we uw goederen verdelen binnen heel Europa.

Wij behandelen in onze magazijnen +/- 5.000 containers per jaar en behoren daarmee tot de grotere spelers qua containerhandling in Limburg. En hebben de mogelijkheid om met onze Reach Stacker 20' , 30' , 40' en 45' containers tot een gewicht van 45 ton te behandelen.

Dilissen Logistics stuffing en stripping

Opslag voor derden

Heeft u niet de voldoende opslagruimte in uw bedrijf? Of bent u het beu om 12 verschillende leveranciers op één dag te moeten ontvangen en af te handelen?

Geen nood ! Laat uw goederen eenvoudigweg in ons magazijn aanleveren en wij stockeren ze voor u. Momenteel beschikken wij over 33.000m2 overdekte opslagruimte en 15.000m2 niet-overdekte opslagruimte.

Wij werken met een Warehouse Management systeem waarbij u een perfect overzicht heeft van uw orders, uw voorraden en andere relevante managementinformatie. Uw productieverantwoordelijken hebben immers toegang tot ons systeem. Zij informeren ons welke goederen ze op een bepaald moment nodig hebben. En wij leveren de bestelling just in time bij u aan.

Dilissen Logistics staat voor overdekte en niet-overdekte, veilige opslag.

Dilissen Logistics staat voor:

  • Overdekte en niet-overdekte opslag
  • Veilige opslag : uw goederen worden veilig opgeslagen, al onze magazijnen zijn voorzien van de modernste inbraakalarmen en worden gemonitord door een beveiligingsfirma.

Denk bij opslag ook aan het milieu en vermijd nodeloze kilometers!
Moet uw vracht na opslag naar onze buurlanden, weet dan dat Dilissen Logistics zowel dicht bij Nederland als bij Duitsland ligt. Door goederen bij ons op te slaan vermindert u niet alleen uw CO2-uitstoot, maar bespaart u tegelijk ook kosten.

Dilissen Logistics Op maat oplossingen

Op maat

Wilt u graag uw volledige logistiek uitbesteden, dan is "Value added logistics", logistiek met toegevoegde waarde, iets voor u.

Dilissen Logistics kan voor u

  • Goederen (her)verpakken,
  • goederen etiketteren,
  • order picken,
  • exportdocumenten opstellen en/of douaneafhandeling verzorgen.
Neem snel contact op met ons. Graag nemen we alle mogelijkheden met u door.

Stel ons uw vraag.